воскресенье, 12 апреля 2020 г.

Новини дистанційного навчання - 13.04.2020


Трудове навчання
·          5 клас
·          6 клас
У Вайбері для учнів 5-х — 6-х класів з’явилась спільнота «Всесвіт у наших долонях», де ми публікуємо цікаві матеріали про символіку писанкарства, відео, світлини найрізноманітніших писанок для натхнення писанкарів-початківців. Також у стрічці спільноти учні публікують світлини власноруч виготовлених писанок.
Ласкаво просимо тих, хто ще до нас не доєднався!
Шановні учні 5-6 класів, для вашої зручності та економії часу пропонуємо заповнити Гугл форму «Опис власноруч виготовленої писанки».  
Для учнів 5-х класів це обов‘язково, а для 6-класників за бажанням (але дасть додатковий бал).
 Контакти для запитань, уточнень та зв'язку:
nvb967@ukr.net  Барзиловська Ніна Володимирівна,
hobbyklass-pirog@bigmir.net  Пірог Аліна Григорівна.
А ще класні керівники мають наші контакти у Вайбері.


Мистецтво
·          5 клас
·          6 клас
·          7 клас

Шановні батьки та учні 5, 6 та 7-х класів!
Публікуємо для вашої зручності посилання на віртуальні інтерактивні дошки від компанії Padlet, на яких можна розміщати свої творчі роботи. Виконуєте роботу — фотографуєте, підписуєте — розміщаєте. Процес розміщення світлини триватиме до 1 хвилини, а натомість ви отримаєте більше часу для творчості.
За цим посиланням класні керівники також можуть моніторити, як учні їх класу розміщають завдання. Впевнені, що це полегшить нам комунікацію на карантині!
Отже, дошка Padlet для 5-х класів

Дошка Padlet для 6-х класів

Дошка Padlet для 7-х класів

9 клас
Для учнів 9-х класів у Вайбері створено спільноту «Культурна спадщина», тематикою якої є сучасні форми збереження культуроної спадщини в Україні та світі. Контент, розміщений у стрічці спільноти є цікавим і пізнавальним, а також допоможе вам у роботі над творчими проєктами, теми яких були опубліковані раніше.
Ласкаво просимо до спільноти!

11 клас
Нашим випускникам, учням 11-х класів пропонуємо взяти до уваги цікавий навчальний ресурс для систематизації знань «Пам‘ятки культури для ЗНО» від LearningApps.org конструктора інтерактивних вправ, призначеного для самостійного опанування матеріалу за допомогою інтерактивних модулів.
Контакт для запитань, уточнень та зв'язку:  hobbyklass-pirog@bigmir.net  Пірог Аліна Григорівна або можна звернутись до класного керівника за моїм контактом у Вайбері.
Сподіваємось на плідну співпрацю. 
Зичимо всім натхнення, здоров‘я та святкового настрою!

Комментариев нет:

Отправить комментарий